Kasety magnetofonowe » Zagraniczne

A1 One Way Ticket 3:18
A2 Leave A Light 8:20
A3 Sweet Side 3:23
A4 Go Johnnie Go 3:38
A5 Fight Fight Fight 3:12
A6 Stand Up And Sing Hallelujah 3:18
A7 Heading For The Top 3:07
B1 Come Back To Me 3:49
B2 Wayward Love 3:50
B3 Computer Love 4:35
B4 Up And Away 3:15
B5 I Can't Stand The Rain 3:07
B6 I Can't Carry On 3:23
B7 Hey There Lonely Girl 3:20
B8 Party Party
Copyright (c) 2008 by Bogusław Skalski. Wszelkie prawa zastrzeżone